Girona, ciutat natural

 

Per aquest curs escolar, continuem amb la oferta iniciada fa quatre anys, una proposta educativa de proximitat per conèixer i estimar el patrimoni natural de la ciutat de Girona, el més proper, el nostre.

La proposta està pensada per realitzar als espais d'interès natural de la ciutat, als quals s'hi pot accedir a peu o fent servir el transport públic: la proximitat implica un estalvi.

La durada és d'unes dues hores de manera que es pot tornar al centre a dinar: la proximitat implica comoditat.

La possibilitat de conèixer paisatges, rius, plantes, ocells,... de la mateixa ciutat farà possible als alumnes de passejar-hi amb una mirada més sensible, científica i responsable: la proximitat educa.

Els que ens coneixeu ja sabeu que la nostra feina és educar en la proximitat.

La durada de totes les activitats és d'un mati (entre 2 i 2,5 hores segons l'activitat i la disponibilitat del centre). El preu és de 7 € per alumne (4,75 € per alumnes de les comarques gironines i 3,75 € pels de la comarca del Gironès amb transport gratuït fent la reserva a la pàgina del Consell Comarcal del Gironès). Tarifes sense IVA (les activitats pedagògiques realitzades per a centres docents n'estan excemptes)

Aquest programa d'Educació Ambiental està inclòs a la campanya "Del Mar als Cims" de la Diputació de Girona. És per això que tots els alumnes de les comarques gironines -des d'educació infantil fins al segon cicle d'ESO- que confiïn en SORBUS, poden gaudir de la subvenció que atorga aquest programa.

 

 

Baixeu el programa educatiu "Girona, ciutat natural"