Qui som ?

 

     AIGUAMOLLS PARC NATURAL DELS AIGUAMOLLS AIGUAMOLLS PARC NATURAL DELS AIGUAMOLLS

Som una empresa creada l'any 1990 especialitzada en serveis d'educació ambiental i guies de natura. Formem un equip estable de professionals que ofereix els seus serveis a les escoles, organismes, empreses i particulars.

Les cares més conegudes de l'empresa són     

   

Cesc Compte Ivan Bustamente Marc Franch

 

Per passejar per la pàgina, podeu anar clicant les fulles que hi anireu trobant

 

 

Què fem ?

 

 

          -vídeo promocional-

 

Amb la nostra feina volem mostrar la cara més amable de la natura, gaudir d'un dia de camp, badar amb els detalls i llegir els paisatges. Durant les activitats que realitzem es proposa una aproximació a l'entorn natural a tres nivells complementaris: sensible, científic i responsable. Tot plegat amb la intenció de comprendre la natura per respectar el medi ambient.

A SORBUS continuem amb el compromís iniciat fa deu anys i reservem places gratuïtes per aquells alumnes que no puguin costejar el preu de la sortida. SORBUS ha estat i continua estant amatent a les necessitats de les persones en primer lloc així com de les del nostre entorn natural. No dubteu en consultar-nos.

         

Programa d'educació ambiental per centres educatius "La Natura de Prop"

Des de fa més de 30 anys, hem estat buscant els racons més bonics i accessibles per poder-los compartir amb alumnes i professorat. Rutes cirrculars d'entre 2 i 5 quilòmetres per conèixer i estimar la natura de més a prop. Aqui hi trobareu un dossier sobre el medi natural de la comarca del Gironès, una petita descripció de cada una de les rutes, la seva localització i principals continguts pedagògics, galeria d'imatges,...

Des de 8 €/alumne amb transport inclòs (segons disponibilitat) per centres del Gironès.

Visites guiades al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà

Gairebé 40 anys d'experiència fent de guies de natura pel Parc Natural dels Aiguamolls, gaudint i fent gaudir a milers de persones amb els valors naturals i la fauna de la zona, fan de SORBUS empresa pionera en aquest camp. Treballem amb les mateixes ganes i il·lusió del primer dia però ara en sabem una mica mes...

Aparcament i prismàtics gratuïts pels nostres clients. Disposem d'un programa específic per centres educatius dels municipis del Parc Natural (consulteu condicions).

Servei de guies de natura

Aprofitant la diversitat de paisatges i d'espais naturals de la comarca del Gironès, SORBUS us pot acompanyar a passar un bon mati tot caminant per alguna de les diverses rutes que tenim en el menú. Amb el Consell Comarcal del Gironès es programen sortides els matins dels diumenges amb unes condicions molt aventatjoses i amb companyia! Vam començar aquest projecte l'any 2009 i continuem caminant junts!

Girona, ciutat natural

Una proposta educativa de proximitat pels diferents espais naturals de la ciutat de Girona.

Des de 7 €/alumne amb transport inclòs (segons disponibilitat) per centres del Gironès. Per centres d'altres comarques 7,50 €/alumne.

A peu des de l'escola - programa d'educació ambiental de proximitat

Aquesta activitat que us proposem va neixer de la necessitat d'adaptar-se a la situació que es va crear arrel de la pandèmia de la COVID-19. Encara que ara ja no tenim les mateixes restriccions, us proposem sortir a conèixer l'entorn escolar, a peu des de l'escola, per fer possible que els alumnes hi puguin passejar amb una mirada més sensible, científica i responsable. Treballem per aconseguir el respecte per la natura començant per la que tenim més a prop. Les persones respectem la natura no pel fet de que existeixi sinó pel la relació que hi tenim.

Des de 7 €/alumne per centres de la comarca del Gironès (7,50 € altres comarques). Per més informació i conèixer les possibilitats de l'entorn del vostre centre educatiu, no dubteu en contactar amb nosaltres.

                

 

Baixeu-vos el resum i les tarifes de totes les activitats escolars del curs 2022-2023