Qui som ?

 

     AIGUAMOLLS PARC NATURAL DELS AIGUAMOLLS AIGUAMOLLS PARC NATURAL DELS AIGUAMOLLS

Som una empresa creada l'any 1990 especialitzada en serveis d'educació ambiental i guies de natura. Formem un equip estable de professionals que ofereix els seus serveis a les escoles, organismes, empreses i particulars.

Les cares més conegudes de l'empresa són     

   

Cesc Compte

 

Ivan Bustamente

Marc Franch

Què fem ?

 

 

          -vídeo-

 

Amb la nostra feina volem mostrar la cara més amable de la natura, gaudir d'un dia de camp, badar amb els detalls i llegir els paisatges. Durant les activitats que realitzem es proposa una aproximació a l'entorn natural a tres nivells complementaris: sensible, científic i responsable. Tot plegat amb la intenció de comprendre la natura per respectar el medi ambient.

A SORBUS continuem amb el compromís iniciat fa cinc anys i reservem places gratuïtes per aquells alumnes que no puguin costejar el preu de la sortida. SORBUS ha estat i continua estant amatent a les necessitats de les persones en primer lloc així com de les del nostre entorn natural. No dubteu en consultar-nos.

         

A peu des de l'escola - programa d'educació ambiental de proximitat

Aquesta activitat que us proposem és fruit de la necessitat d'adaptar-se a la situació resultant de la pandèmia del COVID-19. Us proposem sortir a conèixer l'entorn escolar, a peu des de l'escola, per fer possible que els alumnes hi puguin passejar amb una mirada més sensible, científica i responsable. Treballem per aconseguir el respecte per la natura començant per la que tenim més a prop. Les persones respectem la natura no pel fet de que existeixi sinó pel la relació que hi tenim.

Des de 6 €/alumne per centres de la comarca del Gironès (7 € altres comarques). Per més informació i conèixer les possibilitats de l'entorn del vostre centre educatiu, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Programa d'educació ambiental per centres educatius "La Natura de Prop"

Des de 5,75 €/alumne amb transport inclòs (segons disponibilitat) per centres del Gironès

Visites guiades al Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà

Disposem d'un programa especific per centres educatius dels municipis del Parc Natural (consulteu condicions)

Servei de guies de natura

Girona, ciutat natural

Des de 3,75 €/alumne amb transport inclòs (segons disponibilitat) per centres del Gironès

 

                

 

Baixeu-vos el resum de totes les activitats escolars del curs 2020-2021